woensdag 30 maart 2011

FPnP en Social Media



Social media worden steeds belangrijker. Je kunt je als bedrijf niet meer permitteren niet actief te zijn op linkedin, facebook en twitter. Langzamerhand worden wij ons ook bewuster van de mogelijkheden en impact van social media.




We melden ons als FPnP-ers op persoonlijke titel op facebook en twitter en ook heeft FPnP naast deze blog ook een eigen facebook pagina en twitter-account.
Voor ons zijn de social media mogelijkheden om meer en op een andere manier contact te maken met onze klanten en onze vakgenoten.

Op linkedin hebben we een groep speciaal voor oud-deelnemers van onze programma's. Hier kunnen we ervaringen en informatie delen en met elkaar in dialoog gaan.

Dit is het adres van onze facebook-pagina: http://www.facebook.com/fpnp.bv Ontmoet en bezoek ons hier!

@FPnP_bv is onze twitternaam. Dagelijks twitteren we onder andere twee twitter-krantjes; Dagelijks #Onderhandelen en Dagelijks #Leiderschap. Leuk om te volgen en mee te twitteren.

We willen echt met je in gesprek gaan via deze media. Natuurlijk vertellen we graag wat we aan het doen zijn, maar we vinden het nog belangrijker om van jou te horen wat je bezig houdt. En wie weet, bij voldoende animo, organiseren we binnenkort wel een tweetup! De ervaring is dat veel contacten die je opdoet via deze kanalen uiteindelijk resulteren in ontmoetingen in levende lijve. We hopen dat we op die manier ook jou kunnen ontmoeten.

maandag 21 maart 2011

Klanttevredenheidsonderzoek

"Zonder uitzondering geven de opdrachtgevers te kennen FPnP zonder meer aan te willen bevelen bij derden"

FPnP is vanaf januari 2011 Cedeo erkend voor haar maatwerk bedrijfsopleidingen.

"Het volledige Cedeo rapport"